Over mij

Mijn naam is Thea Princen. Ik ben 30 jaar werkzaam binnen het basisonderwijs als groepsleerkracht in de groep 1 t/m 8. Daarnaast ben ik ook intern begeleidster.

Het werken met zorgleerlingen boeide mij al jaren en toen mijn kinderen 12 jaar en ouder waren, ben ik weer aan de studie gegaan. Gedurende de opleiding aan de SON- IJsselgroep, nam mijn enthousiasme alleen maar toe. Ik besloot een eigen praktijk op te zetten. Ik werd lid van de LBRT ( Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teaching ). Ook geef ik cursusavonden over opvoeding: "gek van mijn kind ", een cursusavond over positief opvoeden met regels.

Ik ben nu al meer dan 10 jaar actief als remedial teacher in mijn eigen praktijk en nog steeds erg gemotiveerd om DE optimale zorg aan uw kinderen te geven.

Er zijn de afgelopen jaren al heel wat kinderen met deze specifieke hulp verder gekomen in hun leerproces en op het gebied van zelfvertrouwen en succeservaringen. deze positieve resultaten stimuleren mij enorm in het hulp blijven bieden.

De naam RT`JA ! heb ik gekozen vanuit een positief standpunt:

JA,
 je bent hier welkom en krijgt de optimale zorg.

JA,
 samen bekijken we waar de problemen zitten en gaan daar aan werken.

JA,
 je bent goed zoals je bent, en hebt nu even hulp nodig.

JA,
 samen zorgen we dat je weer plezier in leren krijgt.

JA,
 er is hulp voor uw kind!

( en "toevallig" is het ook mijn voornaam )

Adres

Contactformulier


Uw naam:
Bericht:
Email adres:

Onderwerp: