Opvoedondersteuning

Herkent u dit?

Kortom... het loopt niet lekker... U heeft van alles geprobeerd en niets lijkt te helpen, of u nu lief of boos reageert.
En ondertussen schiet u met het gezin in de neerwaartse spiraal waar u zo snel mogelijk weer uit wil zien te komen. Maar hoe?

Als u dit herkent dan heeft u het niet gemakkelijk. Dit is frustrerend en uitputtend.

Maar... U bent niet de enige die hier tegenaan loopt.
Het is vaak geen onwil van het kind maar onmacht.

En... er is hulp. Hulp voor u, het kind en uw gezin. Persoonlijke begeleiding op maat, laagdrempelig en direct werken aan verbeteringen.

Vanuit mijn ervaring met het geven van cursussen opvoeden voor grote groepen ouders, 27 jaar basisonderwijs, moeder van 2 zonen, een praktijk voor remedial teaching, opleiding didactisch pedagogisch beeldcoachen en intern begeleider op een basisschool, kennis van gezinsdynamiek, kan ik hulp bieden.

Er wordt gestart met een (vrijblijvend) intakegesprek waarin ik u vertel wat ik te bieden heb en u kort de situatie schetst. Als aan beide kanten de verwachtingen duidelijk zijn gaan we aan de slag. Er volgt een intake formulier, dat door u op een eigen moment ingevuld kan worden. Daarna volgt een bezoek bij u thuis als het kind/ de kinderen ook thuis zijn. Er wordt een beeldopname gemaakt. De beeldopname en observatie worden door mij geanalyseerd. Vanuit deze observatie en opname volgt een gesprek met de ouder(s) met praktische tips die meteen ingezet kunnen worden. Een plan met afspraken wordt opgesteld.

Na een samen te bepalen periode volgt een nagesprek met de ouder(s) en eventueel met het kind wat de praktische tips en veranderingen u en het kind opgeleverd hebben. Er volgt een 2e opname om veranderingen vast te leggen en de successen te vieren. Vanuit dit gesprek stellen we afspraken, tips en veranderingen samen vast. Indien nodig spreken we af voor vervolg of kan er hulp geboden worden bij eventuele doorverwijzing. Er is ook een mogelijkheid tot nazorg middels skype-sessies.

Met uw privacy wordt zorgvuldig omgegaan. Opnames en observaties worden vernietigd of aan u aangeboden.

Kosten

Intakegesprek
€ 35*
Begeleiding per uur
€ 65

*Kosten voor intake vervallen bij het starten van het traject